Kenapa Anda Perlu Upgrade ke Ultimate Package

Pelan Ganjaran Vemma

Ini adalah pakej yang paling menjimatkan dan menguntungkan anda. Anda hanya perlu membeli sekali seumur hidup dan anda dikira sebagai Ultimate. Anda diberi tempoh 90 hari sahaja untuk upgrade kepada status Ultimate Pack bermula setelah menjadi Paid Member (PM) dan ini melayakkan anda menerima kelebihan yang ada dengan menerima 10 jenis bonus. Selepas itu anda cuma perlu meneruskan pembelian Single Pack bernilai RM342 untuk mengaktifkan akaun anda.

Sekiranya anda tidak upgrade ke Ultimate Pack dan bisnes anda telah berkembang mengikut masa dengan limpahan downline, anda hanya layak menerima RM3800  seminggu  dengan menerima 3 jenis bonus sahaja walaupun sebenarnya bonus yang sepatutnya anda terima adalah RM10,000 seminggu. Untuk mereka yang teleh upgrade ke Ultimate Pack jika mereka berusaha dan pendapatan mingguan adalah RM15,000 mereka akan menerima RM15,000. Jadi pendapatan anda tidak disekat.

Jika anda tidak upgrade dalam masa 90 hari walaupun selepas  itu anda membeli Ultimate Pack, dan membayar RM5130 anda masih di kira  Single Pack dan hanya mendapat 3 jenis bonus sahaja dari setiap tajaan downline anda. Pendapatan yang akan anda perolehi bergantung kepada pakej apa yang telah anda pilih pada permulaan awal anda menyertai Vemma sebagai Paid Member (PM). Jika permulaannya Double Pack, maka anda tetap Double Pack walaupun anda upgrade kepada Ultimate Pack selepas 90 hari.

Untuk lebih jelas, sila lihat jadual di atas, sekiranya anda bermula dengan  Single Pack dan tidak upgrade  dan   berjaya menaja seorang downline yang  membeli Single Pack, fast start bonus yang akan anda terima adalah USD10 dan USD250 sekiranya  downline anda membeli Ultimate Pack. Sekiranya anda status Ultimate Pack, bonus yang anda terima sekiranya downline anda membeli Ultimate Pack adalah USD400 iaitu USD150 lebih banyak daripada status Single Pack dan pendapatan anda tidak disekat. Sekiranya anda berjaya menaja 5 orang Ultimate dan memperolehi USD2000, anda telah  berjaya mendapatkan semula modal   anda membeli pakej Ultimate. Cepat dan mudah.

Seperti  yang telah diterangkan, anda hanya perlu mengambil sekali sahaja Ultimate Pack seumur hidup dan selepas itu anda hanya perlu mengekalkan pembelian Single Pack selepas habis tempuh 6 bulan tetapi anda kekal dengan status Ultimate dan layak memperolehi lebih 10 jenis bonus. Pendapatan maksimum mingguan yang boleh anda perolehi adalah sebanyak RM95,000 sebulan berbanding RM3800 untuk Single Pack. Banyak sungguh perbezaanya. Jadi anda pertimbangkanlah masak-masak untuk mengambil terus atau upgrade ke  Ultimate Pack (dalam masa 90 hari) kerana ia  akan memberikan keuntungan dan pulangan yang besar dan cepat  pada jangka panjang untuk masa hadapan anda. Ia adalah pakej yang terbaik untuk anda kerana ia  lebih menguntungkan dan  menjimatkan.